🌟 UPDATE 2023 🌟

Jag sitter i min fÄtölj med utsikt över mina en av mina senaste mÄlningar. En kvinna i djup kontakt med en verklighet lÄngt bortom det vi ser framför oss nÀr ögonen Àr öppna.

NÀr jag mÄlat under senare tid har mÄnga saker stÀllts pÄ sin spets. Det Àr sÄ det Àr med mina mÄlningar, man kan inte vara med dem om man inte Àr beredd pÄ att transformeras.

Beslutet Àr nu taget, det som kom att bli sÄ tydligt under mÄleriet, jag slÄr ihop mina tvÄ företag till ett. 

LÀttnaden i mig Àr enorm. Att driva tvÄ företag parallellt Àr inte framgÄngsrikt nÀr man som jag brinner för balans, nÀrvaro och magi i livet. 

För mig har alltid kreativitet, natur, samtal, cirklar och terapi hÀngt ihop. Det som tagit mig nÀrmast mitt hjÀrta och djupast in i min sjÀl vill jag sÄklart förmedla pÄ samma sÀtt som jag vill dela med mig av mina transformerande mÄlningar och texter.

Under försommaren 2023 Àr det alltsÄ dags. Att hoppa frÄn tvÄ plattformar till en, erbjuda samma som nu fast frÄn en plats och med den stora fördelen, att jag kan förena det kreativt med det terapeutiska pÄ ett sjÀlvklart och enkelt sÀtt.

Vill du veta mer sÄ sajna upp dig pÄ mitt nyhetsbrev, för pÄ den hÀr sidan kommer i fortsÀttningen enbart mina inspirerade texter, för dig att kontemplera, att postas.

Vi hörs!

Helena

 

 

LĂ€mna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrÀn de har blivit godkÀnda